maandag 18 januari 2016

ZG: De eerste

Waarom koffie?

Omdat ik, zoals vele van jullie weten, maar vele ook niet, al nu best wel een tijdje achter de bar bij restaurant Wittern werkzaam ben. Ergens waar ik met plezier werk en ik onder andere, naast veel bier tappen en drinken, ook bezig ben met koffie zetten. Nu lukte dat eerst nog niet altijd even goed. Echter na een paar maanden achter de bar vertoefd te hebben, had ik het behoorlijk onder de knie gekregen. Inmiddels weet ik er aardig wat van af en is het zelfs best wel tot een serieuze hobby uitgelopen. Dus daarom dacht ik, toen ik vanuit mijn studie de opdracht kreeg om een blog te beginnen met onderwerp naar eigen keuze: waarom niet koffie?


De komende weken, maanden, jaren, wie weet, zal ik bloggen over de wereld van koffie. Ins en outs, interessante weetjes, goede verhalen, handige tips, lekkere recepten en meer zullen allemaal voorbij komen. Ideeën, feedback, tips en dergelijke hoor ik natuurlijk altijd graag. De eerste posts zullen snel genoeg volgen. Dus stay tuned.



















1 opmerking: